Newbie - Ford C-Max Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 10 Old 12-15-2010, 09:41 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Surrey
Posts: 8
Hi Just bought a 04 Ghia 1800 and love it, unfortunateley the Rear parking sensors and reversing lights have packed up and I suspect it is a fuse but cannot find which fuse it is, I have checked the cover of the central fuse box and it does not show it. also checked the manual but no help. anyone had a similar proble? I'd appreciate your help.thanks Alan

Alan, 2004 1800 Ghia Mk 1
albee62 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 12-16-2010, 01:13 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: notts
Posts: 16
Hiya mate, sorry i can't help, but welcome to the forum
minnnt is offline  
post #3 of 10 Old 12-16-2010, 03:24 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: SW London
Posts: 22
Hi

I dont know fords yet,only get my Cmax on Friday.
But i did have a similar problem on my golf,it turned out to be a broken wire on the reverse switch on the gearbox,Its worth a look in the engine bay to see if anything has come loose.

Cmonsta is offline  
 
post #4 of 10 Old 12-16-2010, 12:09 PM
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chelmsford
Posts: 1,085
Hi, F84 is for Reverse lights ( needed as a signal to wake Parking module up ), and that module is powered by F70, both behind Glovebox.
Hope this helps!

2010 Titanium 2.0 TDCI Panther Black.
kevmond is offline  
post #5 of 10 Old 12-16-2010, 05:23 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Surrey
Posts: 8
Thanks for the welcome note
alan

Alan, 2004 1800 Ghia Mk 1
albee62 is offline  
post #6 of 10 Old 12-16-2010, 05:24 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Surrey
Posts: 8
many thanks for the tip

Alan, 2004 1800 Ghia Mk 1
albee62 is offline  
post #7 of 10 Old 12-16-2010, 05:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Surrey
Posts: 8
Hi Kevmond, Many thanks For the feedback, sounds good [img]smileys/smiley1.gif[/img] I'll let you know how I get on

Alan, 2004 1800 Ghia Mk 1
albee62 is offline  
post #8 of 10 Old 12-16-2010, 07:16 PM
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chelmsford
Posts: 1,085
Welcome to the Club BTW!

2010 Titanium 2.0 TDCI Panther Black.
kevmond is offline  
post #9 of 10 Old 12-18-2010, 02:03 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Surrey
Posts: 8
Thanks everyone for your advice, it turned out to be a faulty reverse switch on the gearbox, now fixed.

Happy Xmas all [img]smileys/smiley20.gif[/img]

Alan, 2004 1800 Ghia Mk 1
albee62 is offline  
post #10 of 10 Old 12-18-2010, 02:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: SW London
Posts: 22
Glad you got it sorted
Cmonsta is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford C-Max Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome