Hi & Cold (not cool) Running - Ford C-Max Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-02-2009, 01:35 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Hi all, just joined the forum so don't know what to expect but would like to say a big hello and a Happy New Year to everyone out there.

Now, can anyone help? I have a 54 plate 2.0 Zetec 38k miles TDi, my problem is when the engine is cold it does not rev and can take a couple of minutes to get "lively". It will not over rev for this short period, any suggestions please? Thank you.
MICHAEL is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-02-2009, 09:30 PM
Senior Member
 
Richard G's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Water Orton
Posts: 3,967
One of the temperature sensors
I presume by Td you mean diesel so there are

Air inlet
Coolant
Fuel temp & fuel Heater
Intercooler (I think)





Richard
54 Plate 1.6 TDCI LX ~aspiring to be something else
Richard G is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford C-Max Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DRL Daylight Running Lights New Law Mark_W Main Message Centre 22 05-11-2011 09:19 PM
Running problems teamSlinky The Good and the Bad..!! 16 04-02-2010 01:40 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome