hardloper bij elke stap iets min - Ford C-Max Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-21-2019, 06:53 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 32
hardloper bij elke stap iets min

Over het algemeen neemt de luchtstroom in kleding af terwijl je zweet omdat de stof verzadigd raakt, maar met Nike AeroAdapt neemt deze toe. Dat komt omdat op het moment dat AeroAdapt zweet detecteert, de vochtgevoelige garens van het materiaal de stof openen om Nike Air Force 1 Womens lichaamswarmte af te geven en lucht binnen te laten. Hoe natter het materiaal wordt, hoe meer het opent. Terwijl het Nike Air Max 720 Womens vocht verdampt, sluiten de ventilatieopeningen de lichaamswarmte vast, waardoor wordt voorkomen dat de atleet zich gekoeld voelt of nat blijft tijdens een warming-up of afkoeling.
De technologie reageert op iedereen die het draagt, wat betekent dat dingen als vocht, van zowel zweet en de omgeving, als persoonlijke lichaamstemperatuur, kunnen be?nvloeden wanneer de ventilatieopeningen openen en hoe lang Nike Air VaporMax Damen het duurt voordat de ventilatieopeningen sluiten en de panelen drogen AeroAdapt-panelen zijn op basis van NSRL's thermoregulatieonderzoek geplaatst in verschillende gebieden met veel hitte, zweet en koeling voor de grootste voordelen. Dit omvat zij- en achterpanelen (deze werken als een uitlaatsysteem omdat binnenkomende lucht ergens naartoe moet gaan), de borst (een verkozen gebied van koeling bevestigd door perceptietesten) Nike Air Max 90 Femme en meer.
Nike AeroAdapt debuteert in vijf kledingstukken binnen de nieuwe Nike Pro Collectie van Nike Training en twee Nike voetbalkledingstukken, waarmee het adaptieve productplatform van Nike voor het Adidas Superstar Donne eerst wordt uitgebreid naar kleding. Hardlopers sparen meestal hun uiterste best voor de racedag: hun verste benen, hun beste hoofdruimte en hun snellste schoenen, hopelijk samenvloeien om een ??snelle tijd Nike Air Huarache Femme te bereiken. Maar de overgrote meerderheid van het trottoir van een hardloper komt tijdens de training, en die oefenruns vereisen verschillende sneakers. Voor die lange uren hebben hardlopers een goede trainingsschoen nodig: in tegenstelling tot een raceschoen die bedoeld is om een ??hardloper naar voren te stuwen, moet een trainingsschoen zachter aanvoelen en vakkundig het herhaaldelijk beuken op de stoep absorberen om de impact op de gewrichten te verminderen. Tegelijkertijd moet het wat veerkrachtig zijn om die lange runs smakelijk te maken. . Stap in de nieuwe Pegasus Turbo van Nike.
Vorig jaar debuteerde het sport- Nike Air Max 1 Womens en Nike Air Max 95 Womens schoenenbedrijf zijn snelste hardloopschoen tot nu toe - de Vaporfly Elite, die speciaal werd ontworpen om elite marathonloper Eliud Kipchoge en anderen te helpen een marathon te lopen in een tijd sneller dan twee uur - een menselijke uithoudingsbarrière die Nike Air Max 95 Mujer echoot, naar tot op zekere hoogte het lot van de vier minuten durende mijl. De schoen is voorzien van een nieuw ontworpen tussenzool (het stuk schuim dat in het midden Nike Air Max 270 Femme van de schoen tussen de binnenzool en de buitenlaag is ingesloten), genaamd ZoomX, en een gebogen koolstofvezelplaat. Beide functies zijn bedoeld om een ??hardloper naar voren te duwen en te stimuleren en de energieteruggave van de schoen te vergroten. Een hoger energierendement betekent dat een hardloper bij elke stap iets minder werk hoeft te doen. De consumentenversies van de schoen omvatten de goedkopere Nike Air VaporMax Donne Zoom Fly en de uitgedoste Zoom Vaporfly 4 procent.
caicai2017 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register NowIn order to be able to post messages on the Ford C-Max Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in


Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this PagePosting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome