Wind screen washers - Ford C-Max Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 12-28-2010, 08:15 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dunfermline
Posts: 3
After the recent bad weather i have just got my washers working again after them frezzing up despite being full of neat screen wash and additives that where supposed to be affective to -50,that did not work so well.

Anyway the problem i have now is that the pressure to the front jets is next to non'existent while the rear wash is going great guns.

Dont know where to start in sorting this one,any advice how ever ridiculous is appreciated.


2004 CMAX LX
1600 TDCI
Paul corr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford C-Max Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome