coolant loss!!! - Ford C-Max Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-08-2012, 07:18 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location:
Posts: 27
Unhappy coolant loss!!!

hi, I have a 2011 c-max diesel auto, for over a month now i have been plagued with coolant loss! in 400 miles i have topped it up with nearly 5 litres of coolant! no signs on ground (constant wet weather doesnt help) oil seems ok , no signs of wetness inside car! been back to evans halshaw 3 times now , they cant find it !went in again yesterday , could not find it.. booked in for extensive investigation on the 21 august,( having to have a courtesy car !) has anyone any idea?

bill
hobobill is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-08-2012, 09:09 AM
Senior Member
 
Richard G's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Water Orton
Posts: 3,967
any smell of antifreeze in the tailpipe




Richard
54 Plate 1.6 TDCI LX ~aspiring to be something else
Richard G is offline  
post #3 of 3 Old 08-08-2012, 01:28 PM
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Sheffield
Posts: 262
Your car is under warranty. You have nothing to worry about. You have the courtesy car they have the Cmax. It's their problem they "HAVE" to fix it.

Blue 2 Litre Diesel Ghia ,2005, Front and rear parking sensors,fridge, sony 6 cd player, Full cream leather interior.Favourite of all-sunroof for those hot British summers
bottletree is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford C-Max Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
coolant/water hose problem Coolbluelights Main Message Centre 5 06-26-2012 06:39 PM
Coolant Prob SimonC1972 New Member Introductions 1 05-31-2011 12:28 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome